WARM MINIMALISME

particulieren
UITDAGING

Na inventarisatie van de wensen was het duidelijk. Een minimalistisch interieur met een warme uitstraling. Strak belijnd en passend in deze bijzonder fraaie villa. Nadat de grove lijnen door de exterieurarchitect Lab32 waren aangegeven heeft LEO in samenspraak met de bewoonster het interieur verder vorm gegeven. De vertaling van haar duidelijke visie was de grootste uitdaging.

OPLOSSING

De vormgeving en de materiaal toepassingen heeft LEO gedurende het totale proces van ontwerp tot realisatie nauwkeurig met de opdrachtgeefster gedeeld. Hierdoor waren er geen open eindjes meer op het moment van productie in onze fabriek. Voor enkele meubelstukken is gekozen voor donker ingekleurd eiken. Voor de wastafelmeubels en de inloopdouches is gebruik gemaakt van Hi-macs. Een naadloos te verwerken product waarmee LEO in de eigen fabriek prachtige meubels maakt.

RESULTAAT

Het resultaat is een heel evenwichtig goed op elkaar afgestemd interieur met enkele eyecatchers. In de living de prachtige haardwand met lijnvuur van Boley gashaarden. De fijn belijnde leef keuken. De badkamers met de Hi-macs wastafels en wanden. En zeker niet te vergeten de prachtige barfunctie in de loungeruimte van het souterrain. De ultieme plaats voor de bewoners om lekker te ontspannen.

Bekijk alle projecten →