Waardige en weldadige wellness

bedrijven en instellingen
UITDAGING

Een wellness… dat moet de gasten van Hotel Katoen in Goes het ultieme, ontspannen gevoel brengen. De wellness moet echter aan de hoge esthetiek- en kwaliteitseisen van Katoen voldoen, slokt bovendien een hoop ruimte op, moet extreme vochtigheid en warmte kunnen verwerken en herbergt een hoop techniek…

OPLOSSING

In het voormalige ‘kolenhok’ vond LEO Interieurgroep de ideale plek om een waardige wellness te creeëren. Half onder de grond (dus met daglicht) met voldoende ruimte om de gasten heerlijk te laten genieten. Van een stoomcabine, regendouche, Finse sauna en een whirlpool. Het spreekt voor zich dat de ervaring en materialenkennis van LEO Interieurgroep hier veelvuldig werd aangesproken bij de keuze van de materialen en de indeling.

RESULTAAT

Luxe die je voelt en ervaart. LEO Interieurgroep weet hier alle zintuigen succesvol te bespelen. Uiteraard met de visuele kwaliteiten als basis. Zo vormt de uitnodigende relaxbank het hart van de sauna, een gedetailleerd pronkstuk. Om te zitten, pauzeren, rusten en bewust te worden van alle weldadige indrukken om u heen. In de wellness van Katoen zijn nagenoeg alle ervaringen en kwaliteiten van een leven lang ontwerpen en hoogwaardige interieurs bouwen verwerkt. Komt dat voelen!

Bekijk alle projecten →