VISIE, CREATIE EN REGIE: SUPERVISIE

horeca
UITDAGING

De realisatie van Hotel en Brasserie Katoen in twee enorme, door de tand des tijds getroffen panden, is een enorme uitdaging. Zeker met opdrachtgevers die (terecht!) perfectie verwachten tot in detail. Een groots werk waarin veel meters gemaakt moeten worden… en waar iedere meter vol verfijning zit. Dat vraagt om regisseurs vol liefde, aandacht en oog voor detail…

OPLOSSING

Leo Slabbekoorn die voortdurend ontwerp, Robert Verhage die voortdurend begeleidt. Samen zijn ze binnen LEO Interieurgroep bedreven in het continu bedenken en aandragen van esthetische en originele oplossingen en het aansturen van talloze interne en externe medewerkers. Met de energie en motivatie om meer dan een jaar lang al hun ervaring aan te spreken… En die bleek gelukkig in ruime mate aanwezig.

RESULTAAT

Bezoek Brasserie en Hotel Katoen en oordeel zelf. Spreek de tevreden eigenaren, over het resultaat en hoe dat behaald is. En weet dat al deze kwaliteit en expertise voornamelijk geleverd is door Zeeuwse bedrijven. Want dat was een stellige uitdaging en wens van LEO Interieurgroep; dit moet en kan gerealiseerd worden met de kwaliteit en de vastberadenheid van trotse Zeeuwse bedrijven en vaklui.

Bekijk alle projecten →