Together apart (UPgrade&UPdate)

bedrijven en instellingen
UITDAGING

Qu4ttro groeide in vijf jaar uit tot de toonaangevende en exclusieve herenmodezaak die het nu is. Samen met Skins Cosmetics werd de beschikbare winkelruimte benut. Het grote succes van beide zaken vraagt nu om een duidelijke en herkenbare eigen sfeer voor zowel Qu4ttro als Skin Cosmetics. Nog altijd in hetzelfde pand.

OPLOSSING

Duidelijkheid. Keuzes maken. Ontvlechten. Dankzij de zorgvuldig opgebouwde reputatie, naamsbekendheid en loop in de winkel presenteert Qu4ttro zich aan de straatzijde. Uiteraard niet zonder de zichtlijnen ruim baan te geven tot de winkel van Skins, aan de tuinzijde van het pand.

RESULTAAT

Lichte, zachte kleuren laten de producten spreken, uitnodigende zitjes benadrukken de ontspannen sfeer, goed geïntegreerde verlichting zorgt voor de juiste sfeer en accenten, een heldere en open etalage nodigen heren en dames met smaak uit. De rust die met de update gecreëerd wordt, geeft opvallend genoeg ook meer aandacht… én aanloop. Het maakt de UPdate & UPgrade van Skins Cosmetics en Qu4ttro in Oisterwijk geslaagd.

Bekijk alle projecten →