Schoonheid om te ontdekken

bedrijven en instellingen
UITDAGING

Schoonheid ligt vaak verborgen. Die moet ontdekt worden. Dat geldt ook voor de winkel van Skins Cosmetics in Oisterwijk. Qu4ttro, de herenmodezaak waar Skins eerst de aandacht en winkelvloer mee deelde, treedt meer op de voorgrond. Skins gunt Qu4ttro die rol, maar mag natuurlijk zelf niet (ook letterlijk) achterblijven…

OPLOSSING

Strálen. Dat is de oplossing. Gelukkig hebben de producten dat in zich en heeft de winkel de afgelopen jaren veel ‘loop’ gecreeërd en een prachtige reputatie opgebouwd. In de luwte van de herenmodezaak ervaren de dames die Skins Cosmetics bezoeken nu een ware beleving.

RESULTAAT

Een bijzonder stijlvolle herenmodezaak blijkt een bijzondere aantrekkingskracht te hebben om heren en hun minstens stijlvolle partners binnen te trekken en ter plaatse te verleiden. De ruimtelijke ervaring, de zachte kleuren met heerlijk licht en de overzichtelijke presentaties maken de beleving van Skins alleen maar intensiever. De ontwerpen en interieurbouw van LEO Interieurgroep dragen daarin bij en brengen de juiste bezoekers in beweging… en in de juiste stemming!

Bekijk alle projecten →