Rijke contrasten

particulieren
UITDAGING

Het karakter van dit statige pand samen laten smelten met de wensen van haar bewoners. Het volop aanwezige karakter in dit statige herenhuis in Antwerpen en de woonwensen vragen aandacht. In opdracht van de Belgische architect is LEO Interieurgroep gevraagd het royale verleden van dit pand te verrijken met een hedendaags interieur. Een majestueuze opdracht.

OPLOSSING

Oude elementen in een nieuw perspectief. Groot respect voor het verleden, benadrukt door het moderne signatuur van het interieur. Juist die spanning tussen heden en verleden accentueert de schoonheid. Van beiden. Het nieuwe, in Heinkenszand geboren interieur, zit vol (uitdagende!) gedetailleerde verwijzingen naar het verleden. Ze worden in strakke meubelen benadrukt door verrassende en ambachtelijke stijlelementen.

RESULTAAT

Een interieur dat blijft verrassen en boeien. De schoonheid ligt niet aan de oppervlakte, maar bloeit op met aandacht. Strakke lijnen en materialen accentueren het karakter van het pand. Alles in een perfecte afwerking en detaillering. Samen één. Met een knipoog naar het verleden is wonen hier genieten. Bijzonder slimme maatwerk-oplossingen, o.a. in de dressing en in het kantoor, bieden luxe en comfort in een oogstrelende schoonheid.

Bekijk alle projecten →