RESTAURANT ‘T VLASBLOEMEKEN

horeca / bedrijven en instellingen
UITDAGING

Een omgeving waar genieten voorop staat. Voor alle zintuigen. De chef zorgt voor de tong, LEO interieurgroep zorgt voor het oog. En de tast! Huislijkheid staat daarbij voorop. Restaurant ’t Vlasbloemeken werd door Michelin uitgedaagd ook het interieur een sterrenstatus te geven…

OPLOSSING

Aardse kleuren, samen met warme materialen: zware stoffen, diepe en rijke tonen, zetels als innige omarmingen. Cosy corners met lage, diepe fauteuils. Straffe vormen uit hout, glas en natuursteen.

RESULTAAT

Balans in wat u proeft, met al uw zintuigen. Samen met het interieur biedt Restaurant ’t Vlasbloemeken een complete smaakervaring. Smaak, van binnenkomst tot en met vertrek en al die heerlijke momenten daartussen. Het restaurant werd vrijwel direct na oplevering van het interieur beloond met een Michelin-ster.

Bekijk alle projecten →