Proef de beleving, interieurs vol smaak en sfeer

horeca
UITDAGING

Een kwalitatieve culinaire ervaring dankt zijn waarde aan veel factoren. Om de extase rond het gerecht van de chef uit te kunnen dragen, moet het interieur net zo in de smaak vallen. Alleen dan is de beleving optimaal. De ziel van een horecabedrijf vangen en vertalen in een karakteristiek interieur is een prachtige uitdaging waar LEO Interieurgroep graag en succesvol voor tekent.

OPLOSSING

Alles begint met aandacht. Aandacht voor de opdrachtgever in de eerste plaats. Samen grenzen zoeken tussen contrasterende materialen, een comfortabel interieur én gewaagde ontwerpen die uitnodigen. De basis wordt verrijkt met een unieke finesse, die de onderneming haar karakter geeft. De gastbeleving staat hierbij centraal, in een sprankelend interieur waar gerechten optimaal tot hun recht komen.

RESULTAAT

Interieurs waar zowel LEO Interieurgroep als opdrachtgevers trots op zijn. Maatwerk dat volledig aansluit bij de wensen en verwachtingen van de restaurateur en die van zijn of haar gasten overtreft! Een beleving die prikkelt en inspireert en de smaakbeleving optimaal complementeert. Altijd afgewerkt tot in de fijnste details.

Bekijk alle projecten →