Jimmy’s mode, een lifestyle in fashion

bedrijven en instellingen
UITDAGING

Op de eerste etage breidt Jimmy’s uit met mooie fashionlabels voor dames. De inrichting dient aan te sluiten bij de allure van de herenafdeling op de benedenverdieping en bij het karaktervolle authentieke pand. Een verrassende brandmix, een grote verscheidenheid aan stijlen én toch een geheel eigen signatuur vormen de overige ingrediënten voor het interieurontwerp waar de collectie én de persoonlijkheid van de klant alle ruimte diende te krijgen. Op een zeer hoog niveau wel te verstaan. Met recht een uitdaging.

OPLOSSING

Strakke lijnen en heerlijk licht die samen een multilabel presentatie mogelijk maken. Het karakter van het pand wordt omlijst door het ‘cleane’ ontwerp en bijna letterlijk uitgelicht door het bijzondere lichtplan. Slimme architectonische oplossingen zorgen ervoor dat niet alleen de collectie prachtig tot zijn recht komt, maar maakt het ook mogelijk klanten er bijzonder sfeervol te ontvangen.

RESULTAAT

Een interieur dat zo bijzonder stijlvol is en tegelijkertijd een onbeschreven schoonheid kent. Een high-fashion-interieur dat de mooiste collecties van de toonaangevende labels alle ruimte biedt. Een shop waar je je welkom voelt, waar je je eigen schoonheid overstijgt en waar je persoonlijkheid straalt. Een bijzondere stijlvolle damesmodezaak met een bijzondere aantrekkingskracht!

Bekijk alle projecten →