HOTEL KATOEN IN GOES, EEN BE’LEO’VENIS!

horeca
UITDAGING

Twee losse, bestaande gebouwen met elk hun eigen, rijke verleden. Vól eigen karakter dat uiteraard niet aangetast, maar juist uitgedragen moet worden. Nauwelijks comfort, maar met een overdaad aan prachtige details en fraaie constructieve elementen. Schoonheid! Maar hoe laat LEO Interieurgroep die ontwaken…

OPLOSSING

Met een respectvolle behandeling van alle bijzondere karakteristieken van de vloeren, wanden en plafonds ontstaan ruimtes vol sfeer. In riante kamers met veel ruimte voor comfort. Dat maakt de weg vrij voor modern meubilair, fijnzinnige details en verrassende accessoires. Geen ruimte en dus geen kamer is hetzelfde en kreeg een eigen benadering, dus elk een eigen ‘touch’. Van LEO. Gedetaileerde zorg en aandacht van ontwerper tot meubelmaker.

RESULTAAT

Kamers waar je bij binnenkomst eerst even op avontuur gaat, waarin je telkens details blijft ontdekken. Van een subtiel uitgespaarde moederbalk in het strakke plafond tot in de architectuur opgenomen verlichting en van de heerlijk diepe fauteuils tot de ‘stormachtige’ lampenkappen. De gasten worden er doorlopend omringd door aandacht, liefde en vakmanschap. En de goede zorgen van al die enthousiaste medewerkers van Katoen uiteraard!

Bekijk alle projecten →