Een (t)huis om te genieten

particulieren
UITDAGING

Deze uitdaging was er één op niveau. Verdiepingen verbinden, ruimte en functionaliteiten laten samensmelten met de wensen en behoeften van alle bewoners. Ruimte om te leven creëren: ruimte om te genieten. De leefkeuken, op de begane grond, extra meters geven en de living, op de eerste verdieping, verrijken met warm comfort en vooral veel sfeer.

OPLOSSING

Echt luisteren naar de wensen van de opdrachtgever en slim gebruik maken van de mogelijkheden. Met slechts kleine ingrepen, extra meters creëren. Ruimte scheppen. Schoonheid aanbrengen met vloeiende lijnen, esthetische opbergers en maatmeubelen binnen de styling. Prachtige contrasten in hoogwaardige materialen. Strakke lijnen accentueren de ronde vormen en warme materialen perfectioneren het design.

RESULTAAT

Een thuis aan de Oosterschelde. Een grotere leefkeuken, van bijzonder comfort voorzien, als kloppend hart van het huis. Natuurlijk verbonden met de living op de eerste verdieping, waar relaxen vanzelf gaat. Warmte komt van de prachtige Boley haard. De passie voor genieten is in ieder detail van het ontwerp verweven. Van bijkeuken tot badkamer: van uitbundige gezelligheid tot intieme rust. Een (t)huis, gemaakt om te genieten.

Bekijk alle projecten →