Business not as usual

bedrijven en instellingen
UITDAGING

De basis ontwerpen van de architect uitwerken en omzetten naar definitieve uit te voeren maatwerk meubelen was voor ons in 1e opzet een belangrijk aspect. Het was voor LEO een grote uitdaging, om voor deze kwalitatief hoogwaardige totaalleverancier van vis-schelp- en schaaldieren, maatwerk meubels te maken die het prachtige bedrijfspand verdient en completeert.

OPLOSSING

De keuze van de materialen waren zeer belangrijk gezien de intensiteit van het gebruik. Dus stoot- en kras vast. In de ontwerpfase is hiermee dan ook rekening gehouden. De detaillering en de materialen zorgen voor leefbaarheid. Bij diverse maatwerkmeubels is gekozen voor de toepassing van Keramiek! Verwerking van dit prachtige product vereist het nodige vakmanschap. De uitstraling is echt Top!

RESULTAAT

Een ongelooflijk mooi en praktisch eindresultaat dat recht doet aan het prachtige bedrijfspand van dit familie bedrijf. De bureau-eilanden, de personeelsruimte en de kookstudio op de bovenste etage hebben allen hun eigen karakter en ziel gekregen en mogen worden aangemerkt als heel bijzonder. Een compliment aan de opdrachtgever. LEO is dan ook zeer trots dat hij hier aan heeft meegewerkt.

Bekijk alle projecten →